shq   eng  
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  TOMKA SHE SHOKËT E TIJ shfaqet premierë në Prifilmfest, Prishtinë dhe Watershed, Bristol, UK
Restaurimi dhe preservimi i filmit shqiptar “Tomka Dhe Shokët e Tij” ...
 
  AKTIVITETE ME RASTIN E FESTAVE TË 28 - 29 NËNTORIT
MUZEU HISTORIK KOMBËTAR                                   ...
Artikuj
 
  Njoftim per shtyp - "TOMKA DHE SHOKЁT E TIJ" DO TЁ RESTAUROHET NЁ LABORATORIN E BIBLIOTEKЁS SЁ KONGRESIT AMERIKAN
Tiranё, 23 Gusht 2013 Njoftim për shtyp Arkivi Qendror Shtetëror i ...
 
Kinema
 
  PROGRAM FILMIK NË 100-VJETORIN E PAVARËSISË
Kremtimeve me rastin e 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së ...
 
  DY SHFAQJE TË "NËNTORIT TË DYTË", VERSIONI I RESTAURUAR, NË VLORË DHE TIRANË
Në këto ditë kur festimet e 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së ...
Arkiva Online
Robinsoni dhe shpetimtaret
Regji: Sokol Xhahysa
Viti: 1986
Karnavalet
Regji: Ismail Zhabjaku
Viti: 1980
Etyd provimesh
Regji: Adrian Murra
Viti: 1991
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2014
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE