shq   eng  
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Tryezë e rrumbullakët mbi Kinemanë Shqiptare - Perspektiva të reja të filmave të vjetër: kinemaja shqiptare gjatë epokës së Kinostudios 1954 – 1992.
Data: 27 Nentor 2015, ora 14.00 – 18.00 Vendi: EHESS, Salle Lombard, 96 ...
 
  Edicioni i 10-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri IHRFFA 2015
Nga data 21-26 shtator 2015 mbahet edicioni i 10-të i Festivalit ...
Artikuj
 
  Njoftim për shtyp - RESTAUROHEN 2 FILMA TË DHIMITËR ANAGNOSTIT
Kemi kënaqësinë të njoftojmë projektin më të fundit të AQSHF-së për ...
 
Kinema
 
  ALELUJA - dokumentar retrospektivë
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës. Ditën e ...
 
  RINGJALLJA film dokumentar prodhim i AQSHF
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës. 2 shfaqje të ...
Arkiva Online
Bilbili mendjelehte
Regji: Artur Dauti
Viti: 1983
Asgjë nuk harrohet
Regji: Esat Ibro
Viti: 1985
Komani buze Drinit
Regji: Endri Keko
Viti: 1975
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2015
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE