shq   eng  
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Edicioni i 10-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri IHRFFA 2015
Nga data 21-26 shtator 2015 mbahet edicioni i 10-të i Festivalit ...
 
  PËRRALLË NGA E KALUARA - Premiera e filmit të restauruar
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit finalizon projektin e restaurimit të dy ...
Artikuj
 
  Njoftim për shtyp - RESTAUROHEN 2 FILMA TË DHIMITËR ANAGNOSTIT
Kemi kënaqësinë të njoftojmë projektin më të fundit të AQSHF-së për ...
 
Kinema
 
  ALELUJA - dokumentar retrospektivë
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës. Ditën e ...
 
  RINGJALLJA film dokumentar prodhim i AQSHF
Me mbështetjen dhe bashkëpunimin e Ministrisë së Kulturës. 2 shfaqje të ...
Arkiva Online
Mundi per tek skena
Regji: Besnik Bisha
Viti: 1988
Talenti i babait
Regji: Esperanaca Konomi
Viti: 1990
Bregu i ashpër
Regji: Drita Koçi
Viti: 1988
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2015
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE