shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Kinemaja e viteve '90 - shfaqje e filmit "Përdhunuesit" (1994)
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit në bashkëpunim me Tulla Culture Center ...
 
  AQSHF ORGANIZOI KONKURSIN E PARË MBI FILMAT SHQIPTARË MIDIS SHKOLLAVE 9-VJEÇARE
Në kuadër të programit “Edukimi përmes kulturës”, Arkivi Qendror ...
Artikuj
 
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS
  PROGRAMI I TRANSPARENCËS ARKIVI QENDROR SHTETËROR I FILMIT I. HYRJE Në ...
 
Kinema
 
  Programi i kinemasë PRILL - MAJ 2018
Cdo të premte - ora 18:30 në kinemanë e AQSHF-së Shfaqje në 35 mm me ...
 
  NATA E BARDHË 2017 NË AQSHF
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë t’ju ftojë të festojmë ...
Arkiva Online
Ata ishin katër
Regji: Esat Musliu, Kujtim Çashku
Viti: 1977
Shqiponja dhe Sokoli
Regji: Vlash Droboniku
Viti: 1978
Kinoditari Nr. 38, 1972
Regji: 
Viti: 1972
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE