shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  Retrospektiva e Filmit Maqedonas, 14 - 17 Nëntor 2019.
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinemateka e Republikës së ...
 
  DITË E HAPUR NË ARKIVIN E FILMIT
Me rastin e Ditës Botërore për Trashëgiminë Audiovizuale 2019, Arkivi ...
Artikuj
  Publikohet lista e projekteve të vitit 2019 në ushtrim të punës dhe veprimtarisë së AQSHF-së, si dhe procedurat publike konkurruese të realizuara gjatë 12 muajve të fundit.
I. Lista e projekteve të vitit 2019 në ushtrim të punës dhe veprimtarisë ...
 
Kinema
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
 
  PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në ...
Arkiva Online
Kinozhurnal Nr. 3, 1956
Regji: Ilo Pando
Viti: 1956
Piku ne gjah
Regji: Artan Maku
Viti: 1986
Përsëri pranverë
Regji: Petrit Llanaj
Viti: 1987
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2020
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE