shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  RECON “Rivlerësimi i Rrjetit të Trashëgimisë Kulturore, Dijes dhe Mundësive”
RECON “Rivlerësimi i Rrjetit të Trashëgimisë Kulturore, Dijes dhe ...
 
  NETËT E FILMIT ARKIVOR
Njoftim për shtyp Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë t’ju ...
Artikuj
 
  MIMOZA LLASTICA dhe BENI ECËN VETË shfaqen në Festivalin e Filmit ALICE NELLA CITTA në Romë, Itali
ROMA - NDERIMI I RADHËS PËR REGJISOREN XHANFISE KEKO Rrugëtimi ...
 
Kinema
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
 
  PLEJADA E LARGËT dokumentar nga regjisorja Shevaun Mizrahi, 2018
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ju fton të mërkurën, 6 mars, 19:00, në ...
Arkiva Online
Mësim për Lindën
Regji: Donika Muçi
Viti: 1970
Kinoditari Nr. 29, 1966
Regji: -
Viti: 1966
Majlinda dhe zogu i vogel
Regji: Bujar Kapexhiu
Viti: 1976
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE