shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  In Memoriam - ADRIANA ELINI
Të premten, më 24 Janar 2020, në orën 11:00, AQSHF do të nderojë ...
 
  Retrospektiva e Filmit Maqedonas, 14 - 17 Nëntor 2019.
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinemateka e Republikës së ...
Artikuj
 
  NJOFTIM MBI ORARIN E VIZITAVE NË AQSHF
URDHËR Nr. 3 , datë 11.2. 2021 PËR ORARIN E LEJUAR PËR VIZITORËT ...
 
Kinema
 
  THE DREAMED ONES nga Ruth Beckermann
Shijoni më të mirën e kinemasë Austriake nga rehatia e shtëpisë suaj. Ky ...
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
Arkiva Online
Balada e druvarit plak
Regji: Rikarda Nova
Viti: 1997
Rruga e lirise
Regji: Esat Mysliu
Viti: 1982
Neper Shqiperi. Zhurnal Nr. 3, 1955
Regji: Xhenfise Keko
Viti: 1955
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE