shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
Aktivitete
 
  SHTYHET AFATI I APLIKIMEVE PËR REZIDENCË ARTISTIKE NË PODGORICË
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinoteka e Malit të Zi informojnë ...
 
  Restauratorja Marinela Ndria emërohet Drejtuese e Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit.
Me urdhër të Ministrit të Kulturës Nr. 135, Datë 15.03.2022, restauratorja ...
Artikuj
 
  THIRRJE PËR REZIDENCË ARTISTIKE NË PODGORICË
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinoteka e Malit të Zi shpallin një ...
 
Kinema
 
  @KINO-JONË Programi më i ri i AQSHF-së
@KINOJONË Hapet kinemaja e AQSHF-së për shfaqje me prenotim sipas ...
 
  DISTANT CONSTELLATION by Shevan Mizrahi 2018
The Albanian National Film Archive invites you this Wednesday, March 6th, 19:00 ...
Arkiva Online
Zhurnal Nr. 22, 1959
Regji: Ilo Pando
Viti: 1959
Sizifiane
Regji: Stefan Taçi
Viti: 1996
Kolonel Bunker
Regji: Kujtim Çashku
Viti: 1996
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE