shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  19.06.2018
Kinemaja e viteve '90 - shfaqje e filmit "PĂ«rdhunuesit" (1994)
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

në bashkëpunim me

Tulla Culture Center

prezanton një program të kuruar me filma artistikë dhe dokumentarë të viteve '90,

në Tarracën e Pallatit të Kulturës.

Shfaqjet nisin në datë 19 Qershor, 2018, ora 21:00 me projeksionin e filmit PËRDHUNUESIT (1994) .

Të ftuar për bashkëbisedim: Regjisori Spartak Pecani dhe aktori Ndricim Xhepa.

Hyrja e lirë.

Ju mirëpresim!
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE