shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  Aktivitete
 
06.06.2022
Filmi “Koha e kometës”, shfaqet në Festivalin e Filmit Avant Garde, në Athinë
Njoftim për shtyp

Filmi “Koha e kometës”, shfaqet në Festivalin e Filmit Avant Garde, në Athinë


Filmi ...
 
 
26.05.2022
Filmi "Koncert në vitin '36", pjesë e programit europian "Sezoni i filmave klasikë" 2022
Edicioni i tretë i programit "Sezoni i filmave klasikë" u prezantua më 23 maj 2022, në pavijonin e BE-së në ...
 
10.05.2022
SHTYHET AFATI I APLIKIMEVE PËR REZIDENCË ARTISTIKE NË PODGORICË
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinoteka e Malit të Zi informojnë publikun se dorëzimi i aplikimeve në Thirrjen Publike për Rezidencë në ...
 
 
28.03.2022
Restauratorja Marinela Ndria emërohet Drejtuese e Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit.
Me urdhër të Ministrit të Kulturës Nr. 135, Datë 15.03.2022, restauratorja e artit, Znj. Marinela Ndria, emërohet në pozicionin e Drejtorit të Arkivit ...
 
13.12.2021
RECON “Rivlerësimi i Rrjetit të Trashëgimisë Kulturore, Dijes dhe Mundësive”
RECON “Rivlerësimi i Rrjetit të Trashëgimisë Kulturore, Dijes dhe Mundësive” është një projekt i financuar nga Programi Interreg ...
 
 
20.09.2021
NETËT E FILMIT ARKIVOR
Njoftim për shtyp

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit ka kënaqësinë t’ju ftojë në “Netët e filmit arkivor” për ...
 
15.06.2021
CEREMONIA E VLERËSIMIT TË PROJEKTEVE MË TË MIRA TË STUDENTËVE TË ARKITEKTURËS
Komunikatë për shtyp

Në zbatim të Paktit për Universitetin, si dhe në kuadër të Ditës Kombëtare të Trashëgimisë ...
 
 
31.03.2021
SHËRBIMET ONLINE

Tashmë mund të aplikoni online, në portalin e shërbimeve qeveritare e-Albania, për të marrë shërbimet e mëposhtme që ofron Arkivi Qendror ...
 
24.01.2020
In Memoriam - ADRIANA ELINI
Të premten, më 24 Janar 2020, në orën 11:00, AQSHF do të nderojë regjisoren e filmit dokumentar Adriana Elini (1937-1994). Nga fundi i viteve 1960 deri ...
 
 
14.11.2019
Retrospektiva e Filmit Maqedonas, 14 - 17 Nëntor 2019.

Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinemateka e Republikës së Maqedonisë së Veriut, fton gjithë të apasionuarit e filmit javën e ardhshme në ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE