Kori i Prishtines "Kolexhium"
Përshkrimi: Pjestaret e korit duke kenduar. Dirigjenti Mark Kaçinari duke drejtuar. Ansambli duke dhene shfaqje ne Durres sinkron. Ansambli viziton Sukthin. Ata vizitojne parcelat e ndryshme. Pjestaret e korit duke ngrene rrush. Ata vizitojne amfiteatrin e Durresit si dhe muzeun arkeologjik te ketij qyteti. Pjesetaret e korit vizitojne Apollonine si dhe Tecin e Azotikut ne Fier.

Sinkrona e kenges "Moj e mira". Pjesetaret e korit duke dhene shfaqje ne Fier. Vizite ne qytetitn e Korçes. Femijet qe i dhurojne lule. Pjestaret e korit qe vizitojne trikotazhin. Japin shfaqje ne Korçe. Kristo Kono duke duartrokitur. Pjesetaret e korit vizitojne varrezat e deshmoreve te kombit. Ata bejne homazhe. Largimi i tyre.

Operator: Diana Diamanti

Bashkëpunëtorë: Shefiqare Basha, Fahri Jukni
Regjia: Donika Muçi
Skenari: -
Muzika: Donika Muçi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Viti: 1976
Kohëzgjatja: 13 min