shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Shqiperia
Viti: 1945
Regji: Roman Karmen
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske
Muzika: Kristo Kono, Dhora Leka
Fillon me harten e Ballkanit dhe ne mes te saj Shqiperia. Peisazh i maleve te larta dhe partizane duke u ngjitur ne to. Pamje katarakti dhe disa lumenj. Pamje ...
  Kongresi i II i Bashkimit te Rinise Antifashiste Shqiptare
Viti: 1946
Regji: -
Skenari: -
Producent: -
Muzika: -
Ne kongresin e II te Bashkimit te Rinise Antifashiste Shqiptare marrin pjese mbi 2500 delegate nga e gjithe Shqiperia. Gjithashtu marrin pjese delegacione te ...
  1 Maj 1947
Viti: 1947
Regji: -
Skenari: -
Producent: Avala Film
Muzika: -
Ne Tirane ka levizje. Pamje e Tiranes nga sheshi Skenderbej, xhamia. Populli mblidhet i veshur me kostume kombetare. Dubel ekspozicion, duket universiteti dhe ...
  Komandanti viziton Shqiperine e mesme dhe te jugut
Viti: 1947
Regji: Mandi Koci, operator realizues
Skenari: -
Producent: Avala Film
Muzika: L. Colja, formulim
Ne Myzeqe fshataret presin viziten e Enver Hoxhes. Ai u foli fshatareve te Myzeqese dhe vendosi kurora me lule ne varret e deshmoreve. Gjate vizites se tij ne ...
  Qendrimi i delegacionit shqiptar ne Moske
Viti: 1947
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit dokumentar, Moske
Muzika: -
Delegacioni Qeveritar shqiptar i kryesuar nga Enver Hoxha, Ko├ži Xoxe, Hysni Kapo etj., vizitojne Mosken. Ne aeroport, delegacioni pritet nga Molotov, ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE