shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Riatdhesimi i ushtareve greke te strehuar ne Shqiperi
Viti: 1956
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Zona ku u strehuan ushtaret greke qysh ne vitin 1947-1949. Ne mengjez u behen ushtrime gjimnastikore ne litar dhe paralele. Kampi i tyre eshte i pajisur me ...
  Shprehje e miqesise se pathyeshme
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me pamjen nga qyteti i Durresit. Molo dhe motorskafi afrohen. Per te pershendetur miqte ka dale gjithe qyteti i Durresit si dhe miqte e partise ...
  Si behen votimet
Viti: 1956
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Votimi behet me flete. Votuesi merr fleten e votimit, shkon ne dhomen e fshehte dhe e palos fleten, vjen dhe e hedh ne kutine e votimit. Margarita Lala dhe ...
  Cfare duhet te dime mbi plasjen
Viti: 1957
Regji: -
Skenari: V. Nikifarov
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Te semure ne spitalin civil nga semundja e plasjes, antraksit e cila bie zakonisht ne sy. Plaga e pacientit ne sy eshte enjtur, ne disa raste nofulla, fytyra ...
  Dite te paharruara
Viti: 1957
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: Vanda Bregasi, formulim
Fillon me gazetat te cilat japin lajmin mbi ftesen e Qeverise Sovjetike qe i behet nje delegacioni te Partise dhe Qeverise Shqiptare per nje vizite ne B.S. ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE