shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Festa e madhe
Viti: 1957
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Fillon me nje pionier qe i bie burise. Nje nene deshmori sheh fotografine e djalit deshmor dhe del ne feste. Ne Shqiperi me rastin e festes kane ardhur miq ...
  Floriri i verdhe
Viti: 1957
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Vanda Bregasi, formulim
Fillon me pamjen e natyres ne vjeshte, bien gjethet e pemeve dhe dallendyshet e rradhitura ne tel behen gati te shtegtojne ne vende te ngrohta. Traktori punon. ...
  Futboll Shqiperi-Gjermani
Viti: 1957
Regji: Hysen Hakani
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Me 5 Maj 1957 ne Shqiperi vjen skuadra "Aktivisti" e R.D.Gjermane. Loja zhvillohet mes skuadres kombetare Gjermane dhe skuadres tone. Loja fillon. Sportistet ...
  Mik ne Berlin
Viti: 1957
Regji: Ilo Pano
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me portat e Brandenburgut. Nga treni zbret nje student shqiptar, Pertef Veleshnja, te cilin e pret shoku i tij gjerman qe ka njohur ne festivalin ...
  Mysafire nga Mongolia e larget
Viti: 1957
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Me 23 Gusht 1957, me ftesen e Republikes se Shqiperise vjen ne Shqiperi nje delegacion mongol i kryesuar nga Kryetari i Keshillit te Ministrave Junshagi ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE