shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Mjeshtret e vogla gjimnaste
Viti: 1980
Regji: Esat Mysliu
Skenari: Luan Dibra
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Nxenesit e klases sportive ne shkollen "Naim Frasheri" te kryeqytetit. Ne klase hyn mesuesja qe ben apelin. Aty mesojne edhe mjeshtret e vogla gjimnaste te ...
  Ansambli i valleve popullore "Eleni Cauli"dhe ansambli muzikor "Mariza Koh" ne Shqiperi
Viti: 1980
Regji: Donika Muçi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Trupa artistike greke e perbere nga ansambli i kengeve dhe valleve popullore "Eleni Cauli" dhe nga ansambli muzikor "Mariza Koh" pritet nga artistet tane. ...
  1 Maj 1981
Viti: 1981
Regji: Halil Kamberi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Kudo pamje festive. Enver Hoxha del ne tribune. Parakalojne kuadrate manifestuesish. Brohori, entuziazem. Fjalen e rastit e mban Pali Miska. Shoke te ...
  Minerale dhe metale per eksport
Viti: 1981
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: Isuf Kursuni
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Perfaqesuest e firmave te huaja interesohen per mineralet dhe metalet tona. Biseda te perfaqesuesve te tregetise sone me ta. Te huajt duke vizituar ekspoziten ...
  Ne udhet e vitit 2010
Viti: 1981
Regji: Esat Mysliu
Skenari: Kolec Traboini, Esat Mysliu
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Shoferi pararoje, Nikolle Çuni i parkut te Shkodres, nis nje dite janari rrugen e tij te zakonshme. E shohim ne timon duke çare neper rruge te veshtira ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE