shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Tufezimi, nisme e re revolucionare
Viti: 1981
Regji: Halil Kamberi
Skenari: Kliton Gilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e arave te kooperativave bujqesore ne Fushe Milot. Dite qershori, dite korrjesh dhe shirjesh. Kooperativisti Hasan Lamaj flet sinkron lidhur me tufezimin ...
  5 minuta
Viti: 1981
Regji: Esat Ibro
Skenari: Esat Ibro
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Mengjes i zakonshem. Rruget e sheshet jane te mbushura me njerez qe nxitojne per ne punet e tyre. Uzine mekanike. Repartet e fonderise e kovacanes, ku punohet ...
  Volejbollistet kooperativiste
Viti: 1981
Regji: Esat Ibro
Skenari: Luan Dibra, Esat Ibro
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Kooperativa e Krutjes. Volejbollistet e ketij fshati sterviten rregullisht. Fatbardha Gjermeni prej 6 vjetesh ne ekip. Jorgjia Kapo, kapitenia e ekipit, Luiza ...
  Lidhja Shqiptare e Prizrenit
Viti: 1981
Regji: Vitori Celi
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Cesk Zadeja
Pamje e bjeshkeve. Plane nga filmi Skenderbeu: Kaloresit shqiptare duke sulmuar. Tabllo nga luftrat per liri te Rilindjes Kombetare. Pamje te ndryshme te ...
  Enver Hoxha viziton ekspoziten e arteve figurative
Viti: 1981
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Enver Hoxha, i shoqeruar nga Adil Çarçani, Ramiz Alia, Kadri Hazbiu e Qirjako Mihali viziton ekspoziten e Arteve Figurative. E presin Dritero Agolli, Anastas ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE