shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Detyrë e posaçme
Viti: 1963
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Safet Kurti
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Pjetër Gaci
Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve 50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja. Ai fiton besimin e Zylfiut, ...
  Toka jonë
Viti: 1964
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Peçi Dado
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Cesk Zadeja
Në një fshat në veri të Shqipërisë, reforma agrare i kthen tokën Lokes dhe familjes së saj, të cilën ia kishte përvetësuar me intriga Tuç Maku, ...
  Vitet e para
Viti: 1965
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Fatmir Gjata
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Nikolla Zoraqi
Filmi trajton problemin e tharjes se kenetes se Maliqit ne rrethin e Korçes dhe konfliktit midis sabotatoreve qe pengojne tharjen e kesaj kenete dhe ...
  Komisari i drites
Viti: 1966
Regji: Dhimitër Anagnosti, Viktor Gjika
Skenari: Llazar Siliqi
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Tish Daija
Çlirimi e gjeti Shqiperinë në padije dhe injorancë. Mbi 85 e popullsisë ishte analfabete. Luftëtari i brigadave partizane, Dritan Shkaba, ngarkohet me ...
  Oshetime ne bregdet
Viti: 1966
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Sulejman Pitarka, Hysen Hakani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Cesk Zadeja
Lufta e Dytë Botërore. Patrioti Jonuz Bruga ka konflikte me djalin e tij më të ri, Selimin, i cili bën një jetë të shthurur dhe tradhëton atdheun e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE