shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Kongresi i I i PKSH
Viti: 1948
Regji: Ilia Kopalin
Skenari: Fatmir Gjata, Arben Puto
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Komiteti i Arteve dhe Kultures ne Tirane
Muzika: V. Vasiliev
Paraqet Tiranen ne ditet e kongresit, sheshi "Skenderbej", ministrite dhe godina e Teatrit Popullor. Ne kete dite feste u inaugurua uzina "Enver". Anetaret e ...
  Ne mbrojtje te paqes dhe lumturise se popujve. Parada e 10 korrikut
Viti: 1948
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Komiteti i Arteve dhe Kultures, Tirane.
Muzika: -
Tirana eshte ne feste. Pamje e sheshit "Skenderbej" me flamuj dhe fotografi te Enverit dhe Stalinit. Ne tribune kane zene vend udheheqes te partise dhe te ...
  Per mireqenien e jetes se popullit tone
Viti: 1948
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Komiteti i Arteve ne RPSSH
Muzika: -
Me 11 maj 1948 u hap sezoni i kuvendit popullor. Deputetet hyjne ne kuvend, kryeministri Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Manush Myftiu, Spiro Koleka, ...
  Shqiperia e re
Viti: 1948
Regji: Ilia Kopalin
Skenari: -
Producent: -
Muzika: Kristo Kone
Fillon me shqiponjen qe fluturon mbi malet tona me debore. Panorama te shumta. Qyteti i Kor├žes, monumenti i ushtarit te panjohur, aspekte nga jeta e qytetit, ...
  Vizita e delegacionit qeveritar shqiptar ne Bullgari
Viti: 1948
Regji: -
Skenari: -
Producent: Bullgaria
Muzika: E. Autanov
Me 14 dhjetor 1947, kryeministri shqiptar, gjeneral kolonel Enver Hoxha, shkon ne Bullgari per nje vizite miqesore. Gjate rruges per ne Sofje, qytetare dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE