shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Dueli i heshtur
Viti: 1967
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Nasho Jorgaqi
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Nikolla Zoraqi
Përpjekjet e tre vetëve: kapter Rahmiut, Bepinos dhe Islamit për të rrëmbyer një motovedete ushtarake me qëllim të arratisen në Itali. Ata ndeshen me ...
  Ngadhnjim mbi vdekjen
Viti: 1967
Regji: Gëzim Erebara, Piro Milkani
Skenari: Peçi Dado, Gëzim Erebara, Piro Milkani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Fehim Ibrahimi
Lufta e Dytë Botërore. Shqipëria është nën pushtimin nazist. Gjermanët arrijnë të kapin dy vajza të reja dhe i torturojnë ato për të zbuluar ...
  Estrada në ekran
Viti: 1968
Regji: Fehmi Hoshafi
Skenari: Fehmi Hoshafi
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: formulim
Një kino komedi interpretuar nga trupa e estradës së Tiranës.

Bashkëpunëtorë: Sokrat Musha, Llambi Blido, Adriana Elini, Vangjel ...
  Horizonte të hapura
Viti: 1968
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Dritëro Agolli
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Limoz Dizdari
Ngjarja bazohet në ngjarje reale në portin e Durrësit, ku punon Sokrati, Robert Çamçakizi dhe Urani, i cili, sakrifikon jetën e tij për të ruajtur ...
  Prita
Viti: 1968
Regji: Mitat Fagu
Skenari: Xhevat Alibali
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Pjetër Gaci
Lufta e Dytë Botërore. Një njësit i vogël partizan është ngarkuar me detyrë për të ndaluar një autokolonë gjermane të trupave speciale. Sulo, ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE