shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Festivali Folkloristik 1949
Viti: 1949
Regji: -
Skenari: -
Producent: Ndermarrja shteterore kinematografike shqiptare
Muzika: -
Me 21 shtator ne stadiumin "Qemal Stafa" zhvillohet festivali folklorik i vitit 1949. Ne tribune jane Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Beqir Balluku, ...
  Hekurudha Durres Tirane
Viti: 1949
Regji: -
Skenari: -
Producent: -
Muzika: Georgi Aitonov
Pamje e fushave nga do te kaloje hekurdha dhe barakat e ndertuara per fjetjen e vullnetareve. Rinia e te gjithe qyteteve te Shqiperise, behet gati per ne ...
  Kongresi i Unifikimit te Rinise
Viti: 1949
Regji: -
Skenari: -
Producent: Ndermarrja Kinematografike shqiptare
Muzika: -
Filmi fillon me pamje nga Shkodra ku do te filloje punimet Kongresi i Unifikimit te Rinise. Vijne ne Kongres Enver Hoxha, Tuk Jakova, etj. Ne nje miting te ...
  Qendrimi i delegacionit qeveritar shqiptar ne Moske
Viti: 1949
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar ne Moske
Muzika: -
Delegacioni qeveritar shqiptar shkon ne Moske per nje vizite miqesore. Delegacioni kryesohet nga Enver Hoxha, kryetar i Keshillit te Ministrave. Marrin pjese ...
  Festa e ├žlirimit te Shqiperise
Viti: 1950
Regji: Ilia Kopalin
Skenari: -
Producent: Komiteti i Artit dhe Kultures se RPSSH dhe Studio Qendrore e Filmit Dokumentar ne Moske.
Muzika: N. Gubarkov
Parada e 29 Nentorit 1950. Pamja e sheshit para Komitetit Ekzekutiv dhe Ministrive. Repartet e garnizonit te ushtrise sone Popullore jane gati per parade. Ne ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE