shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Këngë dhe valle nga gurra popullore
Viti: 1969
Regji: Gëzim Erebara
Skenari: Gëzim Erebara
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: folk
Film mbi Festivalin folklorik kombëtar të Gjirokastrës së vitit 1968.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Donika Muçi, Asim Raxhimi
  Njësiti gueril
Viti: 1969
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Muharrem Skënderi, Hysen Hakani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Agim Krajka
Lufta e Dytë Botërore. Agjensia Italiane e spiunazhit SIM , nëpërmjet Ludovikut mundohet të futet në rradhët e njësiteve guerile të qytetit. Ata ...
  Përse bie kjo daulle?
Viti: 1969
Regji: Piro Milkani
Skenari: Ksenofon Dilo, Ismail Kadare
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Fehim Ibrahimi
Bazuar në romanin "Dasma" të Ismail Kadaresë. Katrina dhe Xhaviti, dy të rinj vullnetarë, bien në dashuri gjatë ndërtimit të një hekurudhe dhe ...
  Plagë të vjetra
Viti: 1969
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: --
Gjini, një plak malësor shtrohet në spitalin e Tiranës për të hequr nga shpatulla një plumb që i ka mbetur si suvenir nga një gjakmarrje e vjetër. ...
  Gjurma
Viti: 1970
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Peçi Dado, Kristaq Dhamo
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Kozma Lara
Doktor Artani punon në një kantier malor të sharrave. Mjek i talentuar, i vetkënaqur nga sukseset, pak nga pak shkëputet nga jeta e popullit, molepset nga ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE