shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Miqesi e pathyeshme
Viti: 1951
Regji: Ilia Kopalin, Endri Keko
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske the Komiteti i Artit dhe Kultures se RPSSH
Muzika: V. Kotovskij, formulim
Fillon me pamjen e bukur te Durresit. Me rastin e muajit te miqesise me B.S.,ne Shqiperi vjen nje delegacion nga Bashkimi Sovjetik i kryesuar nga profesori ...
  Per Paktin e Paqes
Viti: 1951
Regji: Ilia Kopalin
Skenari: -
Producent: Komiteti i Artit dhe i Kultures se RPSH dhe Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske
Muzika: V. Kotovskij
Ne sheshin "Skenderbej" te kryeqytetit behet nje miting i madh me rastin e dergimit te apelit te Paqes nga Keshilli Qendror i Mbrojtjes se Paqes. Me kete rast ...
  Shatervani i Bahçisarajt
Viti: 1951
Regji: -
Skenari: -
Producent: Komiteti i Arteve dhe Kultures se RPSH dhe Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske
Muzika: B. Asafjev
Me 29 prill, ne Teatrin Popullor filarmonia shqiptare vuri ne skene beletin "Shatervani i Bah├žisarajt". Me kete rast flet presidenti i Arteve dhe i Kultures ...
  Festivali Folkloristik 1952
Viti: 1952
Regji: Endri Keko, Xhanfise Çipi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ko├žo Tollko, formulim
Pamje nga treni qe kalon neper fusha dhe sjell ne Tirane pjesemarresit e festivalit folklorik. Pjesemarres te tjere vijne ne Tirane me kamiona. Festivalistet ...
  Kongresi i II i PPSH
Viti: 1952
Regji: Xhanfize Çipi
Skenari: Nesti Zoto
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Fillon me pamje te sahatit te Tiranes. Vijon me pamje nga Durresi dhe vaporri qe i afrohet portit, mberrijne delegacione te huaja me rstin e zhvillimit te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE