shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Guximtaret
Viti: 1970
Regji: Gëzim Erebara
Skenari: Gëzim Erebara
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Robert Radoja
Ilirit i janë kultivuar në familje mendjemadhësia, egoizmi si një djalë i përkëdhelur. Shokët dhe shoqet e qortojnë, e ndihmojnë dhe e thërrasin në ...
  I teti në bronx
Viti: 1970
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Dritëro Agolli, Viktor Gjika
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Kujtim Laro
Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi, shtatë nga shokët e tij të luftës, mësuesi, Arifi, Alma, dr. Borova, Andoni, Rustemi dhe ...
  Lugina e pushkatarëve
Viti: 1970
Regji: Todi Bozo
Skenari: Todi Bozo
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Tonin Arapi
Met Sokoli, një pioner i ri, ndeshet me një bandë diversantësh që po hynin në Shqipëri. Ai përballon me zgjuarësi vështirësitë dhe ndihmon rojet ...
  Mësim për Lindën
Viti: 1970
Regji: Donika Muçi
Skenari: Pleurat Armiri
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Nesti Uçi
Një kino spektakël me në qendër fëmijët, marrë nga një shfaqje e teatrit të kukullave.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Myrteza ...
  Montatorja
Viti: 1970
Regji: Muharem Fejzo
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Limoz Dizdari
Hëna, duke punuar në një kantjer industrial, i lind dëshira për t'u bërë saldatore. Kjo ëndër bëhet shpejt realitet. Në kantjer ajo ndjen gëzimin e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE