shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Rruge e lavdishme
Viti: 1952
Regji: Ilia Kopalin, Endri Keko
Skenari: Ilia Kopalin, Llazar Siliqi
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Komiteti i Artit dhe Kultures ne R.P.Sh
Muzika: Kristo Kono
Fillon me korin e Filarmonise i cili kendon kengen e Shqiperise. Aktori Andon Pano reciton. Ne ekran dalin pamje te bukura te panorames shqiptare nga veriu e ...
  Shqiperia
Viti: 1952
Regji: Ilia Kopalin, Endri Keko
Skenari: Ilia Kopalin
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Cesk Zadeja
Filmi fillon me panorama te shumta te maleve, bregdetit, lumenjve, liqeneve. Ne qiell fluturon shqiponja. Pamje te kalave te Butrintit e Apollonise. Harta e ...
  Takim i perzemert
Viti: 1952
Regji: Endri Keko
Skenari: Ibrahim Uruci, Dhimiter Tona
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Milto Vako
Filmi fillon me panoramen e maleve te Veriut, shkembinj te thepisur dhe rrjedha uji. Pamje e kahinave melore, rruge, shkolla ne malesi dhe spitale. Ne shtator ...
  Betimi i popullit shqiptar para Stalinit te madh
Viti: 1953
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Populli, i mbledhur para sheshit te Kuvendit Popullor ne Tirane, degjon lajmin e vdekjes se J.V.Stalinit. Monumenti i tij ne qender te Tiranes eshte i rrethuar ...
  Festa e ushtrise popullore
Viti: 1953
Regji: Endri Keko, Xhanfize Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shiperia e re
Muzika: Ismail Balla
Fillon me pamjen e maleve ne Shqiperi. Jeta ne ushtri. Ata vrapojne pe gjimnastiken e mengjesit. Pamje nga shkolla e bashkuar ne Tirane. Ushtaret ne sallen e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE