shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  A, B, C... ZH
Viti: 1971
Regji: Xhanfise Keko
Skenari: Peci Dado, Xhanfise Keko
Producent: Shqiperia e Re
Muzika: formulim
Fëmijët përgatiten të shkojnë në klasën e parë. Në klasë mësuesja u mëson gërmat e para. Ajo punon me durim me fëmijët. Jepen preokupimet e ...
  Kur zbardhi një ditë
Viti: 1971
Regji: Piro Milkani
Skenari: Anastas Kondo, Ksenofon Dilo, Piro Milkani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Fehim Ibrahimi
Filmi është ndërtuar në tre histori: "Armët", "Meço" dhe "Ura". Flet për heroizmin e njerëzve të thjeshtë gjatë viteve të stuhishme të Luftës së ...
  Mëngjeze lufte
Viti: 1971
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Dhimitër Xhuvani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Robert Radoja
Lufta e Dytë Botërore. Disa fëmijë të një qyteti të vogël, Guri, Piro, Milo dhe Tomi përfshihen spontanisht në një aksion kundër dy gjermanëve që ...
  Malet me blerim mbuluar
Viti: 1971
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Limoz Dizdari
Viti 43. Kabo, Jaho si dhe Peliceli, një mjek Italian dhe Zeneli i vogël, mbajnë në një vig Lilo Laben, drejt spitalit partizan. Jaho tregon gjatë ...
  Kapedani
Viti: 1972
Regji: Fehmi Hoshafi, Muharrem Fejzo
Skenari: Skënder Plasari
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Tasim Hoshafi
Në fshat në krye të kooperativës po komandon një grua dhe xha Sulo i ankohet për këtë shokut të tij Beqo. Kështu fillojnë situatat komike. Ai vendos ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE