shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  10 vjetori i lavdishem
Viti: 1954
Regji: Endri Keko
Skenari: Sofokli Afezolli, Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Ismail Balla, formulim
Nentor 1944. Partizanet shkaterrojne armiqte te cilet ikin, ndersa ushtria sovjetike marshon drejt Berlinit. Ne Tirane ngrihet flamuri i ├žlirimit. Pamje e ...
  E kaluara nuk kthehet me
Viti: 1954
Regji: Endri Keko
Skenari: Javer Malo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
5 prill 1954. Pamje e Tiranes, sheshi para Komitetit Ekzekutiv. Populli degjon me altoparlant gjyqin kunder agjenteve te spiunazhit amerikan. Ne salle marrin ...
  Miq te dashur
Viti: 1954
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Me 31 Maj 1944. Ne Durres vjen anija detare e flotes ushtarake sovjetike. Per te pritur marinaret kane ardhur udheheqes te Partise dhe te shtetit B. Balluku, ...
  Mysafire nga Shqiperia
Viti: 1954
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar Moske
Muzika: -
Delegacioni jone i kryesuar Haki Toska shkon ne Moske. Ne aerodromin e Moskes delegacionin tone e presin udheheqes te Partise dhe te shtetit Sovjetik. Pamja e ...
  Leter nga fshati
Viti: 1955
Regji: Endri Keko
Skenari: Sofokli Afezolli, Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kristo Kono
Nje djale i shkruan leter shokut te tij qe ka shkuar per studime ne Moske. Ne leter ai i tregon perparimin dhe zhvillimin e vendit tone nepermjet kooperatives ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE