shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Kryengritje në pallat
Viti: 1972
Regji: Xhanfize Keko
Skenari: Bedri Dedja, Peçi Dado
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Tish Daija
Dy vëllezërit e përkëdhelur, Qestori dhe Erleti, shpesh prishin lodrat e shokëve dhe braktisen nga ta. Një natë, Qestori sheh në ëndërr sikur lodrat ...
  Ndërgjegjia
Viti: 1972
Regji: Hysen Hakani
Skenari: Hysen Hakani
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Limoz Dizdari
Fitimi punon si mekanik në një oficinë. Nga pakujdesia, ai le pa rregulluar frenat e një kamioni, dhe i shkakton një aksident Petros, shoferit të ...
  Odisea e tifozave
Viti: 1972
Regji: Xhezair Dafa
Skenari: Skënder Plasari
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Aleksandër Lalo
Filmi është një komedi, në të cilën një grup tifozash të sëmurë shkaktojnë shumë probleme dhe mosmarrëveshje midis tyre dhe ...
  Yjet e netëve të gjata
Viti: 1972
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Viktor Gjika
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Kujtim Laro
Lufta antifashiste. Tafili, djali i nënë Pashakos, vritet nga fashistët. Pushtuesit, të ndihmuar nga spiunët, bëjnë bastisje në fshatin e Pashakos, dhe ...
  Brazdat
Viti: 1973
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Dhimiter Xhuvani
Producent: Shqiperia e Re
Muzika: Shpetim Kushta
Marta është një vajzë e re energjike, e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim, burri i saj, Ademi, i cili do ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE