shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Ne festivalin e Varshaves
Viti: 1955
Regji: Ilo Pando
Skenari: Sofokli Afezolli
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me pamjen e qytetit te Durresit dhe nisjen e rinise shqiptare per ne festivalin e V te rinise ne Varshave. Disa kuadro nga udhetimi me vaporr. ...
  Pushime te gezuara!
Viti: 1955
Regji: Viktor Stratoberdha
Skenari: Shkelzen Shala
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Panorame e bukur bregdeti. Ne qytete prinderit i kane pergatitur femijet per t'i nisur ne kampe pushimi. Ata i percjellin te vendi i nisjes me autobus, disa te ...
  Urime shoke studente!
Viti: 1955
Regji: Viktor Stratoberdha
Skenari: Viktor Stratoberdha
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Me 1 Korrik 1955 ne sallen e Teatrit Popullor u mbajt nje mbledhje solemne me rastin e diplomimit te studenteve te pare qe dalin nga shkollat e larta. ...
  Zeri i popullit shqiptar
Viti: 1955
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Filmi fillon me disa kuadro te mbledhjes se Keshillit Boteror te Paqes ne Vjene. Mbas nje plani te Tiranes, disa gazeta shpalosen. Ato permbajne thirrjen e ...
  Alpinistet ne Korab
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Alpinistet e SH.N.M-it dhe te shoqerise se studentit bejne nje udhetim per te arritur majen me te larte te Korabit. Ne kete marrin pjese alpinisti Luigj Shala, ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE