shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Cerriku
Viti: 1956
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me pamjen e qytetit te Elbasanit, ndertimet e reja qe jane bere sot dhe muzeumin dhe artikitetet e vjetra te qytetit. Ne gazete botohet vendimi i ...
  Delegacioni yne qeveritar ne RP te Mongolise
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Fillon me qytetin Ulam Bator. Ne aeroport bashke me udheheqesit ka dale edhe populli mongol per te pritur delegacionin tone. Delegacioni perbehet nga Enver ...
  Kino koncert i kengeve e valleve
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon direkt me koncertin qe japin artistet tane ne Gjermani. Vallja e Tiranes, pastaj kendojne dueti Lucie Miloti dhe Hysen Pelingu kengen "Ti je krejt ...
  Kongresi i partise sone
Viti: 1956
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Filmi fillon me pamjen e Tiranes e cila ka levizje nga delegatet e kongresit. Me 25 Maj hapet kongresi i 3 te i P.P.Sh. Sekretari i pare i K.Q.Sh Enver Hoxha ...
  Luftetare te 5 vjecarit
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Ne fabriken e kepuceve. Ne vend te prerjes se sholles me dore specialistet bene nje stampe precize me numra te ndryshem. Ne kombinatin e naftes "Stalin". Ne ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE