shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Qemal Stafa
Viti: 1964
Regji: Ilo Pando
Skenari: Nasho Jorgaqi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Koco Uci
Filmi fillon me peisazhe te maleve me debore, lumenj dhe fotografia e Qemalit. Ablloshka fillon me citatin e tij "...Edhe ne shqiptaret do te rrezojme te ...
  Qyteti me i ri ne bote
Viti: 1974
Regji: Xhanfize Keko
Skenari: Muharrem Skënderi
Producent: Shqiperia e Re
Muzika: Gjon Simoni
Fatmiri i vogël, prindërit e të cilit kanë punuar në një kantjer ndërtimi, ëndërron të ndërtojë edhe vetë një qytet. Për këtë i ndihmon ...
  Ketri ndihmon shokun
Viti: 1978
Regji: Tonin Vuksani
Skenari: Naum Prifti
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Gjon Simoni
Arushi i vogel kur del nga shkolla fillon te luaje pa kujdes dhe humb penen e tij. Fillon ta kerkoje, por nuk e gjen. Kerkon ndihmen e shokut te tij ketrit te ...
  Arushi hap toke te re
Viti: 1979
Regji: Tonin Vuksani
Skenari: Naum Prifti
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Gjon Simoni
Kafshet e pyllit me ne krye arushin fillojne te hapin toke te re. Ja fillojne punes. Me pas presin te mbijne ato qe kane mbjelle, por per çudi farat po ...
  Llustra llustra
Viti: 1979
Regji: Tonin Vuksani
Skenari: Muharrem Skenderi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Gjon Simoni
Pipiloti, nje femije i varfer dhe qe punon si llustraxhi, revolten e tij kunder pushtuesit e shpreh duke shkruar parulla dhe ngjitur trakte kunder tyre neper ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE