shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Shqiperia
Viti: 1945
Regji: Roman Karmen
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske
Muzika: Kristo Kono
Fillon me harten e Ballkanit dhe ne mes te saj Shqiperia. Peisazh i maleve te larta dhe partizane duke u ngjitur ne to. Pamje katarakti dhe disa lumenj. Pamje ...
  Kongresi i II i Bashkimit te Rinise Antifashiste Shqiptare
Viti: 1946
Regji: -
Skenari: -
Producent: -
Muzika: -
Ne kongresin e II te Bashkimit te Rinise Antifashiste Shqiptare marrin pjese mbi 2500 delegate nga e gjithe Shqiperia. Gjithashtu marrin pjese delegacione te ...
  Shqiperia e re
Viti: 1948
Regji: Ilia Kopalin
Skenari: -
Producent: -
Muzika: Kristo Kone
Fillon me shqiponjen qe fluturon mbi malet tona me debore. Panorama te shumta. Qyteti i Korçes, monumenti i ushtarit te panjohur, aspekte nga jeta e qytetit, ...
  Festivali Folkloristik 1952
Viti: 1952
Regji: Endri Keko, Xhanfise Çipi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Koço Tollko, formulim
Pamje nga treni qe kalon neper fusha dhe sjell ne Tirane pjesemarresit e festivalit folklorik. Pjesemarres te tjere vijne ne Tirane me kamiona. Festivalistet ...
  Rruge e lavdishme
Viti: 1952
Regji: Ilia Kopalin, Endri Keko
Skenari: Ilia Kopalin, Llazar Siliqi
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar, Moske dhe Komiteti i Artit dhe Kultures ne R.P.Sh
Muzika: Kristo Kono
Fillon me korin e Filarmonise i cili kendon kengen e Shqiperise. Aktori Andon Pano reciton. Ne ekran dalin pamje te bukura te panorames shqiptare nga veriu e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE