shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  A travers la Republique Populaire d'Albanie, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Akti i pare. Nje veper e madhe. Bonifikimi i Terbufit. Pamje e kanalit te Terbufit marre me aeroplan. Mijera hektare toke do te behen tani pjellore. Dita e ...
  Kinozhurnal Nr. 1, 1956
Viti: 1956
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Takimi kombetar i rinise punetore. Ne 13 16 Janar u zhvillua ne Tirane takimi i pare kombetare i Rinise. Ne emer te K.Q. te P.P.SH. pershendet Rita Marko. ...
  Kinozhurnal Nr. 10, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Dite te shenuara. Ne nje nga lagjet e Tiranes ndodhet shtepia ku u themelua Partia Komuniste Shqiptare. Ne 10 Nentor vjen ketu Enver Hoxha dhe udheheqes te ...
  Kinozhurnal Nr. 11, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Ne Kuvendin Popullor. Ne 14 Nentor u hap sesioni i 4 rt i legjislatures se 3 te te zakonshme te Kuvendit Popullor. Fadil PaƧrami lexon thirrjen e Sovjetit ...
  Kinozhurnal Nr. 12, 1956
Viti: 1956
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
1. Kongresi i 3-te i Bashkimit te Rinise se Punes se Shqiperise. Me 23 deri 26 Nentor u mblodh ne Tirane Kongresi i 3 te i R.P.SH. Ne kete Kongres moren pjese ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE