shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Tana
Viti: 1958
Regji: Kristaq Dhamo
Skenari: Fatmir Gjata, Nasho Jorgaqi, Kristaq Dhamo
Producent: Kinostudio Shqiperia e Re
Muzika: Cesk Zadeja
Ngjarjet zhvillohen në vitet 50. Në qëndër të filmit është Tana, një vajzë e zgjuar dhe me mendime të përparuara. Ajo dashuron Stefanin, i cili ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE