shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Skenderbeu
Viti: 1953
Regji: Sergei Jutkevic
Skenari: Mikhail Papava
Producent: Mosfilm, Shqiperia e Re
Muzika: Georgi Sviridov, Cesk Zadeja
Kur Gjergji i vogel kish hipur mbi kale dhe po nisej per Turqi si peng i Sulltanit, babai i tij, Gjon Kastrioti, e porositi: Shikoje mire kete toke, keto fusha ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2023
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE