shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Lasgush Poradeci
Viti: 1976
Regji: Endri Keko
Skenari: Kopi Kycyku
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e liqenit te Pogradecit. Pamje e bregut te liqenit dhe mjelmat qe lahen ne te. Lasgush Poradeci duke pare ne liqen. Lashgushi duke shetitur ne rruget e ...
  Shkrimtari militant
Viti: 1984
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Llazar Siliqi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Nje vajze e vogel duke mbledhur lule te cilat ja dhuron gjyshit te saj, shkrimtarit Shefqet Musaraj. Shefqeti ne studjon e tij i ulur ne kolltuk duke pare ...
  Nositi
Viti: 1990
Regji: Edmond Topi
Skenari: Petrit Ruka
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Harito, formulim
Pogradec. Panorame e liqenit. Nje vajze ne sediljen e trenit shikon liqenin e bisedon me shokun e saj mbi Lasgush Poradecin. Foto te Lasgushit. Stoli ku rrinte ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE