shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Motive Dibrane
Viti: 1972
Regji: Qerim Mata
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Elda Bushati
Pamje e qytetit te Durresit, duken bedena e endrrave te kalase se Durresit. Me ftesen e teatrit "Aleksander Moisiu", mberrin ne Durres trupa e Shoqerise ...
  Shqiperia turistike
Viti: 1972
Regji: Mark Topallaj
Skenari: Faslli Cuka, Mark Topallaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Ferdinand Deda
Plani i pergjithshem i Tiranes. Qyteti i studenteve. Autobuzet me studentet duke ecur ne Apollonine e Fierit. Muzeu Arkeologjik. Turiste duke shikuar ...
  Teatri krahinor i Prishtines ne Shqiperi
Viti: 1972
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Aspekte nga mberritja e teatrit te Prishtines ne Tirane. Trupa viziton Durresin. Vizitojne varrezat e deshmoreve. Vizitojne fabriken e plastmasit Durres. ...
  Ata quheshin Arber
Viti: 1973
Regji: Gezim Erebara
Skenari: Neritan Ceka
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Panorame pranvere ne lugine. Germadha keshtjellash. Koke bustesh antike. Rrenoja te qytetit Alban. Monumente ilire dhe mure me mozaike. Mure keshtjelle. ...
  Baruti i thate
Viti: 1973
Regji: Endri Keko
Skenari: Ymer Minxhozi, Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Adelina Kristuli
Parakalimi i partizaneve ne nentor 1944. Parakalimi i rinise ushtarake. Avione reaktive duke fluturuar. Parakalimi i ushtrise italiane ne Tirane, ne nentor ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE