shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Brigade e lindur ne stuhi
Viti: 1973
Regji: Kristaq Mitro
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mamaqi, formulim
Beqir Balluku, takohet me ish partizanet e brigades se 2 te sulmuese. Ne feste marrin pjese edhe Ki├žo Ngjela, Shefqet Musaraj, Manush Myftiu i cili pershendet ...
  Gjuha jone
Viti: 1973
Regji: Ilo Pando
Skenari: Flora Haxhia
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Harito
Enver Hoxha nga lloxha duartroket konferencen e drejtshkrimit. Thoma Deljana, Androkli Kostallari, Sterjo Spasse, Eqerem Cabej, Idriz Ajeti, Mahir Domi ...
  Kendojne femijet
Viti: 1973
Regji: Ismail Zhabjaku
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Panorame e kalase se Shkodres, qytetit dhe e monumentit te Heronjve te Vigut. Femijet duke kenduar neper rruget e qytetit. Kendohet kenga "Buzeqeshja jone". ...
  Me emrin tend parti
Viti: 1973
Regji: Gezim Erebara
Skenari: Viktor Qurku, Gezim Erebara
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Parrulla per PPSH me llamba neoni. Kombajna duke shire ne fushe, vjelje rrushi, pilote me avjon duke u ngritur nga pista. Plane nga lindje dielli, vinc, tren, ...
  Motive nga dita e diele
Viti: 1973
Regji: Dhimiter Anagnosti
Skenari: Dhimiter Anagnosti, Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Donika Muci, formulim
Pamje e Tiranes. Pamje apartamentesh. Mengjezi ne parkun e qytetit. Fabrika e perpunimit te qumshtit. Aspekte pune. Pamje e jashtme e fabrikes se bukes. Sheshi ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE