shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Brigada e 19-te sulmuese
Viti: 1974
Regji: Gezim Erebara
Skenari: Spiro Xhai
Producent: Kinostudio "Shiperia e Re"
Muzika: -
Festa e 30 vjetorit te brigades se 19-te Sulmuese. Pamje e pergjithshme e Sarandes. Populli qe pret ish partizanet e brigades se 19-te. Ata bejne homazhe ne ...
  Dilni nena, baballare, pritni trimat partizane
Viti: 1974
Regji: Ilo Pando
Skenari: P. Zoto
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: A. Kristuli
Brigada e IX te sulmuese. Flamur shiriti i inagurimit. Anetaret e brigades duke pare. Pritet shiriti. Partizanet duke pare trikotazhin ne Korçe. Fotografi te ...
  Flladi i Nentorit
Viti: 1974
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Harito
Qyteti i Tiranes. Panorame nga larg. Sheshi "Skenderbej" Oxhak fabrike. Pamje e metalurgjise. Vajza duke keputur portokalle. Sprio Koleka inaguron shtesen e ...
  Jeta e permendoreve
Viti: 1974
Regji: Ibrahim Mucaj
Skenari: Andon Kuqali
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Mamaqi, formulim
Statuja e "Luftetarit te lirise" ne Korçe. Reliev mbi shkemb. Permendore. Lapidare. Busti i Naim Frasherit. Busti i Çajupit. Permendore dhe nje top. Busti i ...
  Kater kenge per Partine
Viti: 1974
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Spiro Dede, Viktor Gjika
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Harito, formulim
Pamje malesh. Nje lume qe rrjedh. Nje shkemb i madh hidhet ne ere. Lumi i ndare ne dysh. Makinat qe shkarkojne dheun dhe pengojne lumin. Buldozere qe shtyjne ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE