shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Odise Paskali
Viti: 1977
Regji: Marianthi Xhako
Skenari: Nexhati Tafa
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e studios se skulptorit Odise Paskali. Skulptura e Skenderbeut, e Abdyl Frasherit etj. Skulptori duke punuar Naun Veqilharxhin. Skulptori duke pare ...
  Per femijet tane
Viti: 1977
Regji: Adriana Elini
Skenari: Angjelina Xhara
Producent: Kinostudio"Shqiperia e re"
Muzika: -
Pamje e Tiranes. Pionieret qe nisen per ne kampet e pushimit. Pamje e serave dhe e nje vepre industriale. Pamje e liqenit artificial dhe kampet e ndermarrjeve. ...
  Peze 1977
Viti: 1977
Regji: -
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Panorame e Pezes, rruge te saj, pllakatet ne shtepite e saj. Shtepia dhe dhoma ku u zhvillua konferenca e Pezes. Pamje e lapidarit te Pezes. Kooperativistet ...
  Ansambli "Migjeni" ne Turqi
Viti: 1978
Regji: Ilia Terpini
Skenari: -
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: -
Lindje dielli. Pamje e monumenteve te kultures turke. Autobuzi duke ecur neper nje qytet te vogel. Pjesetaret e ansamblit duke pare detin Marmara. Pamje e ...
  Koncertet e Majit 1978
Viti: 1978
Regji: Qerim Mata
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Harito
Pamje e Tiranes. Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hazhi Lleshi, Tefta Cami marrin pjese ne koncertin perfundimtar te Majit. Pandi Zguro duke kenduar, sinkron. Duken ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE