shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Mireseerdhe midis nesh
Viti: 1978
Regji: Halil Kamberi
Skenari: Halil Kamberi
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Pamje e Gjirokastres. Pamje e kalase dhe e lagjeve te ndryshme te saj. Pamje e bustit te Çerçizit dhe e Bule Naipit dhe Persefoni Kokdhimes. Enver Hoxha, ...
  Qytet i lashte, qytet i ri
Viti: 1978
Regji: Ismail Zhabjaku
Skenari: Skender Temali
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e kalase se Shkoders nga avioni. Pamje e Shkoders nga kalaja. Pamje e sheshit kryesor te qytetit. Njerezit duke shetitur neper lulishte. Patrioti Can ...
  Riza Cerova
Viti: 1978
Regji: Marianthi Qemo
Skenari: Klinton Gjilani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Dokumente te ndryshme per Riza Ceroven. Letrat e tij. Panorame e maleve te Skraparit. Pamje e fshatit Cerove. Shtepia dhe dhoma e Rizait. Peisazh lumi. ...
  Suksesi i ri i ansamblit tone ne Greqi
Viti: 1978
Regji: Pellumb Kallfa
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Pamje e afisheve qe lajmerojne ardhjen e ansamblit shqiptar. Pamje e qytetit te Janines. Pamje e stadiumit bosh, njerezit qe fillojne te mbushin stadiumin. Ne ...
  Ushtri e popullit ushtar
Viti: 1978
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: -
Pamje e monumentit "Nene Shqiperi". Mehmet Shehu, Ramiz Alia, Shefqet Peçi, Simon Stefani, Hekuran Isai, Adil Çarçani, Kadri Azbiu, Prokop Murra, Spiro ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE