shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Betimi i popullit shqiptar para Stalinit te madh
Viti: 1953
Regji: Endri Keko
Skenari: -
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Populli, i mbledhur para sheshit te Kuvendit Popullor ne Tirane, degjon lajmin e vdekjes se J.V.Stalinit. Monumenti i tij ne qender te Tiranes eshte i rrethuar ...
  Mysafire nga Shqiperia
Viti: 1954
Regji: -
Skenari: -
Producent: Studio Qendrore e Filmit Dokumentar Moske
Muzika: -
Delegacioni jone i kryesuar Haki Toska shkon ne Moske. Ne aerodromin e Moskes delegacionin tone e presin udheheqes te Partise dhe te shtetit Sovjetik. Pamja e ...
  Leter nga fshati
Viti: 1955
Regji: Endri Keko
Skenari: Sofokli Afezolli, Endri Keko
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Kristo Kono
Nje djale i shkruan leter shokut te tij qe ka shkuar per studime ne Moske. Ne leter ai i tregon perparimin dhe zhvillimin e vendit tone nepermjet kooperatives ...
  Nentori yne
Viti: 1956
Regji: Endri Keko
Skenari: Endri Keko
Producent: Kinostudio Shqiperia e re
Muzika: -
Filmi fillon me femije te vegjel qe flene. Me pas jepen panorama te bukura te vendit tone. Vazhdon me historine e popullit tone. Monumenti i ushtarit te ...
  Festa e madhe
Viti: 1957
Regji: Ilo Pando
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: -
Fillon me nje pionier qe i bie burise. Nje nene deshmori sheh fotografine e djalit deshmor dhe del ne feste. Ne Shqiperi me rastin e festes kane ardhur miq ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE