shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Prane vatrave, prane zemrave
Viti: 1979
Regji: Viktor Gjika
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Elda Budini
Lezha eshte ne feste, ne shesh hedhin valle. Populli pret Enver Hoxhen i cili nga makina, takohet me populin. Shoqerohet nga Mehmet Shehu, Ramiz Alia, Adil ...
  Teatri Krahinor i Prishtines
Viti: 1979
Regji: Vllasova Musta
Skenari: -
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Pamje e Kor├žes, ardhja e pjestareve te teatrit krahinor te Prishtines. Vizita e tyre ne varrezat e deshmoreve. I shoqerojne Meri Seferi, Kristo Jorgji dhe ...
  60 vjetori i Luftes se Vlores
Viti: 1980
Regji: Marianthi Xhako
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Monumenti ne bazoreliev "Lufta e Vlores, 1920". Figura luftrarsh. Lapidari "Lufta e Vlores 1920". Pamje malesh, luginash, ura e Drashovices. Pamje te ndryshme ...
  Karl Gega
Viti: 1980
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: Ramadan Sokoli, Luan Dibra
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Elda Budini
Pamje malesh. Foto hekurudha, tunele. Portreti i Kar Geges. Kalaja e Shkodres, pamje e qytetit. Foto e Dora D'Istrias. Pamje e Venecias. Revista ku shkruhet se ...
  Ku burojne melodite
Viti: 1980
Regji: Esat Ibro
Skenari: Ramadan Sokoli, Luan Dibra
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Harito
Pamje bjeshkesh. Bariu duke i rene fyellit. Duke i rene bririt. Monumente te lashtesise, shkallet e odeoneve. Pamje nga natyra, fusha me lule, male, ujra qe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE