shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Me kenge e valle na sollet Shqiperine
Viti: 1980
Regji: Saim Kokona
Skenari: Saim Kokona
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Engjellushe Morcka
Autobuzi duke ecur: grupi folflorik "Dropulli" dhe ansambli artistik "Migjeni" nisen per ne Greqi. Janina, pamje e saj ne mengjes. Stadiumi i mbushur me ...
  Mozaiket
Viti: 1980
Regji: Donika Muçi
Skenari: Hasan Ulqini, Bashkim Hoxha
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Pamje monumentesh e relikesh te antikitetit; me mure guri e tulle, kamare, statuja etj. Plane mozaikesh. Portreti i gruas ne mozaik i Durresit. Mozaik tjeter ...
  Koha e Partise
Viti: 1981
Regji: Viktor Gjika, Esat Mysliu
Skenari: Arshi Xhezo, Moikom Zeqo
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re".
Muzika: Nina Andoni
Panorame e liqenit te Kukesit nga lart. Banore te Kukesit duke pare liqenin qe ka permbytur Kukesin e vjeter. Pamje te ndryshme nga Kukesi i ri. Pamje e ...
  Kongresi i 8-te i PPSH
Viti: 1981
Regji: Halil Kamberi, Marianthi Qemo
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Mira Mecule, formulim
Pamje e qendres se Tiranes e zbukuruar me flamuj. Pamje e shtepise ku u themelua Partia. Pamje monumentesh dhe lapidaresh. Monumenti Nene Shqiperi. Manush ...
  Rruge e lavdishme
Viti: 1981
Regji: Qerim Mata
Skenari: Shyqyri Ballvore, Rofik Kucaj
Producent: Kinostudio"Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Panorame malesh. Monumente te luftes Nac ├žli. Pamje shtepise muze te Partise. Aksionet e ndryshme te komunisteve dhe te rinjve gjate luftes. Konferenca e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE