shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Vasil Shanto
Viti: 1981
Regji: Marianthi Xhako
Skenari: Myslym Islami
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Limoz Dizdari
Pamje arkivale te Shqiperise se para clirimit. Pamje te Shkodres, qytetit te lindjes se heroit. Shtepia e tij. Dhoma ku ka jetuar Vasili. Bojka Gaqi, motra e ...
  Veshjet popullore shqiptare
Viti: 1981
Regji: Shkelzen Shala
Skenari: Angjelina Xhara
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Andoni, formuluese
Panorame malesh. Pamje e lugines se lumit Valbona. Veshje te Shqiperise se Veriut. Veshje mirditore dhe te nen Shkodres. Veshje labe ne kalane e Gjirokastres. ...
  Art i lashte, mjeshter te rinj
Viti: 1982
Regji: Adriana Elini
Skenari: Harillaq Kekezi, Gjergj Pano
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje e qytetit te Shkodres. Rruga ku ndodhen pavionet e ndryshme te Ekspozites se kultures popullore. Pamje e pavionit te Shkodres, Ersekes, Krujes etj. ...
  Gezojme ditet e flamurit
Viti: 1982
Regji: Marjanthi Xhako
Skenari: Ilia Dede
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Pamje nga monumenti i Pavaresise Vlore. Pamje e pergjithshme e Vlores ne feste me rastin e 70 vjetorit te shpalljes se Pavaresise. Pamje te Tiranes e Krujes. ...
  Muzeu Historik Kombetar
Viti: 1982
Regji: Marjanthi Xhako
Skenari: Angjelina Xhara, Luan Rama
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Pamje e qendres se Tiranes. Pamje e fasades se muzeut. Filimi fillon me pavjonin e lashtesise. Shpella e trenit ne miniature. Vegla guri dhe veshje te hershme. ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE