shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Rruga e Barikadave
Viti: 1982
Regji: Esat Ibro
Skenari: Kliton Gilani, Esat Ibro
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Fejziu
Pamje e shkolles "Kosova" ku degjohen zerat e nxenesve qe pergjigjen ne mesim. Ne nje klase mesuesja u jep nxenesve si detyre njohjen me rrugen e Barikadave. ...
  Vendet turistike ne Shqiperi
Viti: 1982
Regji: Donika Muçi
Skenari: Norvus Turhani
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Ferdinad Deda
Panorame e pyjeve me debore. Pamje malesh e lendina me debore e me lule. Panorame e bregdetit tone dhe e ujit te ftohte te Tepelenes. Pamje e qendres se ...
  Besa bese me Partine
Viti: 1983
Regji: Esat Ibro
Skenari: Esat Ibro
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Panorame malesh te larta. Panorame e Peshkopise. Valltare duke kercyer. Vjen Ramiz Alia i shoqeruar nga Qirjako Mihali, Jashar Mezenxhiu, Sul Baholli e Farudin ...
  Enver Hoxha tungjatjeta
Viti: 1983
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Spiro Dede
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Limoz Dizdari
Panorame e Gjirokastres dhe e kalase. Kronike e fjales se Enver Hoxhes ne Gjirokaster sinkron. Aspekte nga takime te Enver Hoxhes me popullin, me nenat ...
  Me Partine kurdohere
Viti: 1983
Regji: Todi Bozo
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Demi
Panoreme malesh. Pamje e mitingut te madh te organizuar me rastin e vizites se Ramiz Alise ne Memaliaj. Panorame e Tepelenes, pritja qe i ben populli Ramiz ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE