shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Ne rruge te reja
Viti: 1983
Regji: Qerim Mata
Skenari: Thoma Kerkeshi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Fejziu
Panorame e Vlores dhe e ndertimeve te reja te saj. Pamje e monumentit te pavarsise dhe te Hysni Kapos. Njerez duke shkuar per ne pune. Aspekte nga puna ne ...
  Neper ditaret e luftes
Viti: 1983
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Luan Rama, Esat Mysliu
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Diana Fejziu
Nje ditar partizan i shpuar nga plumbat. Pamje e sheshit "Skenderbej". Nena e deshmorit Alqi Kondi duke keputur lule. Nena e vellezerve deshmore Gjolikeve mes ...
  Shoku i mire Gogo
Viti: 1983
Regji: Donika Muçi
Skenari: Shefqet Musaraj, Muharrem Skenderi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Donika Muçi
Pamje e shtepive te ndryshme muze te Tiranes. Shtepia ku u themelua Partia. Foto e Gogo Nushit. Panorame e Vunoit. Pamje e shtepise muze te vellezerve Nushi. ...
  Te perjetshem midis nesh
Viti: 1983
Regji: Adriana Elini
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Panorame e qendres se Tiranes. Femije duke keputur lule. Pamje e rrugeve dhe shtepive ku kane ndejtur ilegalet. Shtepia ku u themelua Partia. Foto te Qemalit, ...
  Arti shqiptar ne mesjete
Viti: 1984
Regji: Kujtim Gjonaj
Skenari: Anastas Kondo, Moikom Zeqo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Panorame e pyjeve te Lures,e liqenit. Pamje e Butrintit.Pamje e amfiteatrit te Butrintit dhe te statujave te ndryshme. Amfiteatri i Durresit, bukuroshja e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE