shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Dite ne trase
Viti: 1984
Regji: Qerim Mata
Skenari: Kolec Traboini
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Tren duke ecur neper shina, kalimi i tij ne tunel. Aksionistet duke shtrire trasene. Treni i mallrave duke shtruar trasene. Aksioniste te ndryshem duke punuar. ...
  Dritat e nje kohe
Viti: 1984
Regji: Halil Kamberi
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: MIra Meçule
Pamje e Gjirokastres. Biseda e femijeve me gjyshin e tyre per jeten e tij. Pamje te qiriut, kandilit, llampes dhe drites elektrike. Pamje e shtyllave te ...
  Margarita dhe Kristaqi
Viti: 1984
Regji: Marjanthi Qemo
Skenari: Marjanthi Qemo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule
Filmi fillon me sinkronat e Kristina Tutulanit nenes se heronjve, vazhdon me sinkronat e Neta Dolanit, Zoica Capos, Ohran Frasherit, Vasilika Pa├žuka, Liri ...
  Nje vizite turistike ne Shqiperi
Viti: 1984
Regji: Esat Ibro
Skenari: -
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: -
Me 17 Gusht 1984 erdhi ne Shqiperi per nje vizite private turistike, kryeministri i Bavarise dhe kryetar i Bundesratit te R.F. te Gjermanise Franc Josef ...
  Besniku i Partise dhe i Popullit
Viti: 1985
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Dritero Agolli
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Kronike e vizitave te Hysni Kapos neper fabrika, uzina dhe vende te tjera te vendit. Foto te tij me punetore e kooperativiste, me te rinjte e fatosa. Pamje e ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE