shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Me driten e Enverit
Viti: 1985
Regji: Qerim Mata
Skenari: Tonin Shtjefni, Kolec Traboini
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Pamje e Shkodres se vjeter. Kronike e varferise dhe injorances se popullit. Foto te Enver Hoxhes qe flet ne Shkoder ne marrjen e heshtrave te Muco Qullit. ...
  Me flamurin e Enverit
Viti: 1985
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Llambro Ruci
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Nina Andoni, formulim
Panorame e Vlores. Pamje e rrugeve te saj. Pamje e tarracave te bregdetit. Plazhi dhe pulebardhat duke fluturuar mbi det. Pamje e monumentit te Pavaresise. ...
  Miq nga Algjeria
Viti: 1985
Regji: Kolec Traboini
Skenari: Kolec Traboini
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Me 16 Tetor mberrin ne vendin tone ne delegacion i Asamblese Popullore Kombetare te Algjerise i kryesuar nga kryetari i asamblese Rahbah Bitat. Delegacioni ...
  Ne vendlindjen e Enverit
Viti: 1985
Regji: Halil Kamberi
Skenari: Halil Kamberi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Panorame e Gjirokastres nga kalaja.

Pamje e shtepive karakteristike. Pamje e kalase dhe monumenteve te ndryshme. Me 16 Tetor, me rastin e ditelindjes se ...
  Tirana e Kuqe e Enverit
Viti: 1985
Regji: Marianthi Qemo
Skenari: Bardhyl Lono, Luan Rama
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Pamje te Tiranes. Enver Hoxha ne makine duke ecur neper rruge. Shtepi te ndryshme ku ka hyre Enveri. Pamje e Tiranes se vjeter. Foto te Enver Hoxhes. Shtepi ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE