shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Shqiperia
Viti: 1987
Regji: Donika Muçi
Skenari: Ilia Dede
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Globi tokesor dhe femijet e vegjel duke e rrotulluar me duar. Harta e Shqiperise. Bregdeti i Adriatikut, plazhi i Durresit. Dallge ne breg. Pamje e klubit te ...
  Shqiperia 1912
Viti: 1987
Regji: Marjanthi Qemo
Skenari: Kujtim Gjonaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Nina Andoni
Tirane, sheshi "Skenderbej" shetitorja "Deshmoret e Kombit", plane te ndryshme te rrugeve te Tiranes. Pamje e U.SH.T. Monumenti i Bajram Currit ne Tropoje, ...
  Deshmitari
Viti: 1988
Regji: Arben Kumbaro
Skenari: Luan Rama, Arben Kumbaro
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Mecule, formulim
Ne Tirane sheshi Skenderbej gjallerohet ne mbremje nga makinat dhe kalimtaret. Naten sheshi boshatiset, ne sfond duket Muzeumi Historik. Pamje e nga puna per ...
  Enver Hoxha do te rroje ne shekuj
Viti: 1988
Regji: Liri Brahimi
Skenari: Liri Brahimi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Mira Meçule
Tirane, panorame e saj. Aktivitete te ndryshme me rastin e 80 vjetorit te lindjes se Enver Hoxhes. Me kete rast del ne qarkullim libri i Ramiz Alise "Enveri ...
  Vite te Rinise
Viti: 1988
Regji: Viktor Gjika
Skenari: Viktor Gjika
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Majlinda Berxolli
Pamje e Tiranes. Ndertimi i muzeumit Enver Hoxha, Piramida. Skulptoret Muntaz Dhrami, Kristaq Rama, Hektor Dule punojne per monumentet e Enverit. Kor├že, Ramiz ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE