shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
  Rezultatet e kërkimit
  Kthimi i ushtrise se vdekur
Viti: 1989
Regji: Dhimitër Anagnosti
Skenari: Dhimitër Anagnosti
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Gjon Simoni
Ekranizim i romanit të Ismail Kadaresë, me të njëjtin titull. Një gjeneral dhe një prift Italian arrijnë në Shqipëri për të tërhequr eshtrat e ...
  Një djalë dhe një vajzë
Viti: 1990
Regji: Ibrahim Muça, Kristaq Mitro
Skenari: Shpresa Vreto, Petrit Ruka
Producent: Shqipëria e Re
Muzika: Gjon Simoni
Anila dhe Artani janë në prag të provimit të maturës. Ata jetojnë në të njëjtin pallat dhe kanë hyrë në moshën e ëndërrave të mëdha. Eshtë ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE